latinica  ћирилица
21/11/2019 |  12:55 ⇒ 13:02 | Autor: B92

Harison Ford junak novog "Zova divljine" (VIDEO)

Studio 20th Centuri Foks objavio je prvi trejler za film "Zov divljine", najnoviju holivudsku ekranizaciju kultnog romana pisca DŽeka Londona.
Harison Ford (foto:promo) -
Harison Ford (foto:promo)

Od reditelja hvaljenog filma "Kako da dresirate svog zmaja" Krisa Sandersa, 20. februara u bioskope stiže svjetski poznata priča "Zov divljine" o psu i čovjeku koji se za vrijeme Zlatne groznice sa kraja 19 vijeka, sreću i zbližavaju u Јukonu u Kanadi.

Nakon što je glavna uloga 1935. godine povjerena tadašnjoj holivudskoj zvijezdi Klarku Gejblu, a nakon toga 2009. manje poznatom glumcu Kristoferu Dempsiju, u najnovijoj verziji "Zova divljine" u ulozi DŽona Torntona, iskusnog tragača za zlatom, jedan je od omiljenih holivudskih glumaca Harison Ford.

Bak je pas velikog srca čiji se, do skoro savršeni život, okreće naglavačke. Odjednom ga sele iz udobnog doma u Kaliforniji i odvode u egzotičnu pustaru Aljaske u vrijeme pomame tragača za blagom.

Kao novajlija u ekipi pasa koji vuku sanke za dostavljanje pošte, a kasnije i vođa tima, Bak doživljava avanturu života i konačno pronalazi svoj mir kada postaje sam svoj gazda.

"Zov divljine" koristi vrhunske vizuelne efekte i tehnologiju animacije kako bi životinje u filmu učinile potpuno realističnim i emocionalno autentičnim likovima.

Osim Harisona Forda, u ostalim ulogama našli su se i Karen Gilan, Bredli Vitford, Den Stivens, popularni francuski glumac Omar Si i drugi.