latinica  ћирилица
22/11/2019 |  13:05 ⇒ 13:16 | Autor: SRNA

Stevandić: Doprinijeli smo jačanju Srpske

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je danas u Banjaluci da je ova politička partija od osnivanja uradila mnogo, odnosno doprinijela jačanju Republike Srpske i njene ravnopravnosti u BiH.
Stevandić i Cvijanovićeva - Foto: SRNA
Stevandić i CvijanovićevaFoto: SRNA

- Ponosan sam na ono šta smo uradili od osnivanja, a tek ćemo da napredujemo. Želimo dati doprinos u ekonomskom razvoju Republike Srpske, poboljšanju zaposlenosti, zaustavljanju odlaska mladih i ostalim važnim pitanjima za naše građane - rekao je novinarima Stevandić na svečanom prijemu povodom četiri godine rada Ujedinjene Srpske.

On je istakao da će u prvom kvartalu naredne godine Ujedinjena Srpska sačiniti brošuru u kojoj će biti nabrojana 63 razvojna projekta za svaku lokalnu zajednicu.

Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović naglasila je da je veoma dobra saradnja SNSD-a i Ujedinjene Srpske.

- Želim im puno uspjeha u budućem radu. Prošli smo mnogo teških trenutaka kada je riječ o Srpskoj, ali i o određenim političkim izazovima koji se odnose na nivo BiH. Sigurna sam da će naša saradnja biti unapređivana na zadovoljstvo članova dvije političke partije - istakla je Cvijanovićeva.

Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković rekao je da je Ujedinjena Srpska, za četiri godine funkcionisanja, uradila više od nekih političkih partija koje postoje 20 godina.

- U prilici smo danas da našem koalicionom partneru poželimo da u narednom periodu bude bolji, jači i stabilniji. Ujedinjena Srpska zna šta i kako treba da radi i drago mi je što su zastupljeni i u parlamentu BiH - naveo je Višković.

Prijemu su prisustvovali predstavnici ostalih političkih partija, zvanice iz društvenog i političkog života Republike Srpske i BiH.