latinica  ћирилица
22/11/2019 |  13:16 ⇒ 13:23 | Autor: Agencije

Film "Četiri ruže" uskoro u kinima (VIDEO)

Debitantski film reditelja Vasilija Nikitovića "Četiri ruže" naći će se uskoro pred gledaocima u Srbiji. Svečana premijera najnovijeg filma u domaćoj produkciji zakazana je za 3. decembar u Sava centru.
Film "Četiri ruže" uskoro u bioskopima - Foto: Screenshot/YouTube
Film "Četiri ruže" uskoro u bioskopimaFoto: Screenshot/YouTube

Film "Četiri ruže" je svojevrstan mozaik urbanih likova, koje tokom jedne beogradske noći povezuje želja za brzom i lakom zaradom, dobrim provodom i bezbrižnim jutrom. Film se sastoji od nekoliko paralelnih priča smještenih u ambijent noćnog života Beograda.

U središtu carstva poroka noćnog kluba u kome se vodi bespoštedna borba, često i sa druge strane zakona, naći će se običan čovjek. U bezuspješnom pokušaju da pobjegne od svega, shvata da će uspjeti samo ako u pomoć pozove sve ono što je u međuvremenu izgubio - ljubav, iskrenost i vjeru.

Јedan od upečatljivijih segmenata filma je i originalna muzika. Neke od filmskih numera izvode bendovi i autori poput Kuguarsa, Lolobriđide, Sevdah Bejbi, Pavela, Glisersa, grupe Kal, Ramba Amadeusa, Bobana Petrovića i drugih.

Odličnu glumačku ekipu predvode Dragan Јovanović, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Milutin Milošević, Sonja Kolačarić i Јana Milić. Scenario potpisuju Balša Labović i Vasilije Nikitović, direktor fotografije je Dimitrije Јoković DŽima, scenograf Ivan Denić, dizajner zvuka Aleksandar Protić, montažer Stevan Marić, kompozitorka Marija Јelić, za kostim i šminku pobrinula se Milica Šujica, a producent filma je Vasilije Nikitović.

Film je snimljen u produkciji Kinooko filma uz podršku Filmskog centra Srbije i Ministarstva kulture i informisanja Srbije, a u kinima je od 5. decembra.