latinica  ћирилица
03/12/2019 |  09:17 ⇒ 13:02 | Autor: SRNA

Četiri lica uhapšena zbog razbojništva i serije krađa

Četiri lica uhapšena su zbog osnovane sumnje da su počinila razbojništvo, te više teških krađa i krađa na području Banjaluke i Laktaša, saopšteno je iz banjalučke Policijske uprave.
Policija Republike Srpske - Foto: RTRS
Policija Republike SrpskeFoto: RTRS

Uhapšena su lica čiji su inicijali M.G, V.G, A.B. i S.G, dok su lice sa inicijalima A.T. i jedan maloljetnik dobrovoljno pristupili u prostorije policijske stanice.

Lica S.G. i A.T. osumnjičena su da su u decembru 2018. godine izvršila razbojništvo u sportskoj kladionici na području Banjaluke, a A.B. da je na banjalučkom području izvršio pet teških krađa i četiri krađe, navedeno je u saopštenju.

Lice V.G. je osumnjičeno da je na području Laktaša izvršilo više teških krađa, dok je M.G. osumnjičen da je u novembru na području Banjaluke izvršio tešku krađu i krađu.

U Policijskoj upravi Banjaluka navode da je o hapšenjima koja su obavljena u sklopu akcije kodnog naziva "Hidra" obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci.

Predstavnici Policijske uprave Banjaluka daće izjave za medije u vezi sa ovom akcijom u 13.00 časova ispred Policijske uprave.