latinica  ћирилица
04/12/2019 |  10:50 ⇒ 10:50 | Autor: SRNA

"Zimska čarolija Doboj" počinje 15. decembra

Manifestacija "Zimska čarolija Doboj", koja će u ovom gradu biti održana od 15. decembra do 15. januara, sadržaće bogat kulturno-zabavni program prilagođen mlađim i starijim sugrađanima sa pratećim svirkama, klizalištem i uz organizovani doček međunarodne i pravoslavne Nove godine, najavio je gradonačelnik Boris Јerinić.
Doboj - Foto: ilustracija
DobojFoto: ilustracija

Јerinić je na današnjoj konferenciji za novinare rekao da iduće sedmice počinje praznično ukrašavanje grada i da će tematski biti ukrašen Park narodnih heroja, u kojem je predviđeno klizalište na otvorenom, bina za koncerte i 15 zimskih kućica.

On je naveo da će manifestacija radnim danom biti održavana od 17.00 do 21.00 čas, a tokom vikenda i praznika radno vrijeme se produžava do jedan čas iza ponoći.

Јerinić očekuje da će ova premijerna "Zimska čarolija" opravdati očekivanja, s obzirom na to da je sadržajno i programski okrenuta najmlađim sugrađanima, za koje će biti organizovan i doček dječije Nove godine.

On je najavio da će Dobojlije međunarodnu Novu godinu dočekati uz Orkestar RTRS-a na čelu sa Pericom Јaćimovićem i nastup pjevačice Sanje Maletić, dok će za doček pravoslavne Nove godine nastupati lokalni bendovi, uz gosta iznenađenja.

Јerinić je zahvalio lokalnim bendovima koji su potvrdili učešće u dobojskoj "Zimskoj čaroliji".

Za potrebe ove manifestacije biće zatvorena Hilandarska ulica.