latinica  ћирилица
04/12/2019 |  13:18 ⇒ 15:49 | Autor: SRNA

U akciji "Fleš" uhapšeni Velemir Ponjarac i Branka Koprivica (FOTO)

Velemir Ponjarac i Branka Koprivica, oboje sa Sokoca, uhapšeni su u policijskoj akciji "Fleš", koja je provedena na području Istočnog Sarajeva, saznaje Srna.

Nakon kriminalističke obrade, ova lica će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predata u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

Načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović izjavila je da je u policijskoj akciji "Fleš" oduzeta određena količina opojne droge heroina, tableta heptanon, metadon, vatreno oružje, mobilni telefoni i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Foto: SRNA

Na području Istočnog Sarajeva provodi se akcija "Fleš" usmjerena na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavila neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga.

Miljanovićeva je ranije izjavila Srni da akciju provode policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske u saradnji sa Policijskom upravom Istočno Sarajevo.

Akcija, kao i sve dalje mjere i radnje provode se pod nadzorom Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, rekla je Miljanovićeva.