latinica  ћирилица
04/12/2019 |  19:43 ⇒ 05/12/2019 | 10:56 | Autor: RTRS

"S ljubavlju hrabrim srcima" - Sara i Sofija rado prihvatile poziv predsjednice

Mladi talenti iz cijele Srpske rado su prihvatili poziv predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović, da budu njeni partneri u ovogodišnjoj humanitarnoj akciji "S ljubavlju hrabrim srcima". Tako se i Sofija Kašanski i Sara Milivojević iz Brčkog pripremaju za nastup na Donatorskoj večeri, 22. decembra u Banskom dvoru u Banjaluci.

Sofija Kašanski i Sara Milivojević iz Brčkog, svojim divnim vokalima očarale su svakog ko ih bar jednom čuje. Mogu se pohvaliti brojnim uspjesima na muzičkim festivalima i talent šouima. Posebno Sara, koja pohađa i muzičku školu, odsjek klavir, a namjerava da se, i kad odraste, nastavi baviti muzikom.

Ipak, najljepše zvuče kad pjevaju u duetu. I izvan scene, jedna drugoj su najveća podrška.

Svjesne koliko podrška i pomoć drugome znači, s velikim oduševljenjem su se odazvale pozivu predsjednice Republike Srpske da budu njene partnerke u humanitarnoj akciji "S ljubavlju hrabrim srcima".

I dok spremate novogodišnje poklone za svoje najmilije, Sofija i Sara vas podsjećaju da se sjetite i onih prema kojima život nije bio tako milostiv i da ih bar malo usrećite pozivom na broj 1411. Koliko pažnja i osjećaj da je neko uz njega, znače za jedno dijete, ne može se izmjeriti novcem.