latinica  ћирилица
06/12/2019 |  19:58 ⇒ 20:04 | Autor: RTRS

Djeca iz Trebinja u akciji "S ljubavlju hrabrim srcima"

U okviru humanitarne akcije "S ljubavlju hrabrim srcima", 22. decembra, u Banskom dvoru biće održano Donatorsko veče, na kojem će nastupiti mladi talenti iz cijele Republike Srpske.

Djeca su se rado odazvala pozivu predsjednice Republike Srpske, Željke Cvijanović, da budu njeni partneri u ovoj akciji. Među njima su i mlade flautistkinje, Marina Mučibabić i Marija Zirojević iz Trebinja.

Nježni zvuk flaute djeluje očaravajuće i umirujuće, a za mlade flautiskinje Marinu Mučibabić i Mariju Zirojević iz Trebinja, to je i način da pomognu svojim vršnjacima sa poteškoćama u razvoju da dobiju dnevni centar, u kojem će imati potrebnu brigu i pažnju, ali i mogućnost da razviju svoje sposobnosti do maksimuma.

Za Muzičku školu u Trebinju ovo je posebno priznanje i velika čast.

Emocije koje prenose publici izdvojile su ih od ostale djece i baš zbog toga su izabrane da u akciji "S ljubavlju hrabrim srcima" budu partnerke predsjednice Republike Srpske, Željke Cvijanović. S velikim uzbuđenjem očekuju nastup na Donatorskoj večeri, 22. decembra, ponosne što su i one dobile mogućnost da podrže vršnjake sa poteškoćama u razvoju.