latinica  ћирилица
09/12/2019 |  20:31 ⇒ 21:46 | Autor: RTRS

Socijalisti daju punu podršku razvoju Banjaluke (FOTO)

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić rekao je, na proširenoj sjednici Gradskog odbora Socijalističke partije Banjaluka, da je zadovoljan što socijalisti daju puni doprinos razvoju grada i da vjeruje da će gradska organizacija, na čelu sa Goranom Selakom, ostvariti još bolje rezultate u predstojećem periodu.
Socijalistička partija - Foto: RTRS
Socijalistička partijaFoto: RTRS

- Evidentan je marljiv rad Gradskog odbora Banjaluka i posvećenost dobrim rezultatima. Vjerujem da ćemo već naredne godine imati još bolje rezultate na lokalnim izborima 2020. godine. Socijalisti su važan dio vlasti na lokalnom nivou i u okviru naših zaduženja dali smo maksimalan doprinos - istakao je Đokić na proširenoj sjednici na kojoj se obratio i Nikola Nikodijević, predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije Beograd i predsjednik Skupštine grada Beograda.

Foto: RTRS

Јedna od tačaka dnevnog reda bilo je unaprijeđenje saradnje Socijalista Banjaluke i Beograda, o čemu su govorili Nikodijević i predsjednik Gradskog odbora SP Banjaluka Goran Selak.

- Gradski odbor Socijalističke partije Banjaluka održao je 10. proširenu sjednicu gdje smo, pored organizacionih pitanja i planiranja predstojećih aktivnosti, imali čast da ugostimo predsjednika Gradskog odbora SPS Beograd i predsjednika Skupštine Grada Beograda Nikolu Nikodijevića, i da razgovaramo o proširenju postojeće saradnje naših gradskih odbora i dogovorimo zajedničke aktivnosti za budući period. Analizirali smo do sada urađeno i bez nekog lažnog optimizma, možemo najaviti dalji rast socijalista u Banjaluci, ali i u čitavoj Republici Srpskoj - rekao je Selak.

On je dodao da SP u Banjaluci bilježi rast broja članova, da je unaprijeđen rad gradske organizacije i da imaju snažnu podršku rukovodstva partije.

- Nastavljamo sa radom kao i do sada, složno i jedinstveno i s pravom očekujemo još bolje rezultate u predstojećem periodu - istakao je Selak.

Foto: RTRS

Nikodijević je naglasio da postoji čvrsta saradnja socijalista u Srbiji i Republici Srpskoj, te da će socijalisti Banjaluke i Beograda u predstojećem periodu imati još bolju saradnju.

- Želimo da imamo isti izborni program u Beogradu i Banjaluci. Imao sam priliku da upoznam sjajan tim mladih ljudi koji vodi naš Goran Selak i vjerujem da će socijalisti u Banjaluci biti najveće iznenađenje izbora sledeće godine. Mi u Banjaluci vidimo svoje iskrene prijatelje i saradnike - rekao je Nikodijević.

Predsjednici gradskih odbora SP Banjaluka i SPS Beograd najavili su održavanje zajedničke sjednice u narednom periodu, kao i pokretanje zajedničkih aktivnosti.