latinica  ћирилица
12/12/2019 |  19:13 ⇒ 19:34 | Autor: RTRS

Bijeljina: 400 novih članova DEMOS-a

U Bijeljini je večeras uručeno 400 stranačkih kartica DEMOS-a novim članovima.
DEMOS Bijeljina - Foto: RTRS
DEMOS BijeljinaFoto: RTRS

Potpredsjednica stranke Spomenka Stevanović, koja je prisustvovala uručenju članskih kartica, rekla je da je u protekloj godini fomrirana kompletna stranačka struktura.

- Osnovali smo odbore u svim lokalnim zajednicama, Aktiv mladih i Aktiv žena, tako u narednu izbornu godinu ulazimo potpuno organizaciono pripremljeni. Cilj DEMOS-a je da u svim lokalnim zajednicama postane parlamentarna stranka. Od GO DEMOS Bijeljina očekujemo mnogo, s obzirom na kvalitet i brojnost članstva - rekla je ona.

Milan Dakić, predsjednik DEMOS-a u Bijeljini, istakao je da 400 novih članova daje novu snagu ovoj partiji.

- DEMOS je nova mlada politička partija koja večeras uručuje 400 stranačkih kartica, a istovremeno će 100 građana da potpišu pristupnice DEMOS-u. U Bijeljini očekujemo da na narednim lokalnim izborima osvojimo minimalno četiri odbornička mjesta u Gradskoj skupštini. Naš slogan je "Rastemo" - istakao je Dakić.

Doktorka Ružica Borović se obratila u ime novih članova DEMOS-a.

- Razlog zašto smo u DEMOS-u jeste program stranke, a ovoliki broj građana večeras u Centru za kulturu govori da Bijeljinci prepoznaju DEMOS kao realnu političku opciju. Slogan "Rastemo" je potpuno opravdan - istakla je Borovićeva.