latinica  ћирилица
13/12/2019 |  12:39 | Autor: SRNA

Ilegalno priređivanje igara na sreću u Modriči i Tesliću

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću utvrdili su neovlašteno priređivanje elektronskih igara na sreću u privrednom društvu "Dragičević kompani" u Modriči, te je izdat prekršajni nalog pravnom licu od 20.000 KM, a odgovornom licu u pravnom licu od 5.000 KM.
Igre na sreću - Foto: ilustracija
Igre na srećuFoto: ilustracija

Oprema kojom je počinjen prekršaj otkriven u srijedu, 11. decembra, privremeno je oduzeta, saopšteno je iz iz Republičke uprave za igre na sreću.

Dan kasnije, inspektori su utvrdili neovlašteno priređivanje kladioničkih i elektronskih igara na sreću na terminalu u bifeu "Veselo veče" u Buketiću kod Teslića, koje je vršilo lice čiji su inicijali D.D.

Inspektor je D.D. zabranio priređivanje kladioničkih i elektronskih igara na sreću bez odobrenja Republičke uprave za igre na sreću, dok je terminal sa kojim je počinjen prekršaj privremeno oduzet, a fizičkom licu izdat je prekršajni nalog u iznosu od 2.000 KM.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću utvrdili su juče neovlašteno priređivanje kladioničkih i elektronskih igara na sreću i na terminalu u kafe baru "Dado-M" u Pribiniću kod Teslića koje je vršilo lice M.O.

Inspektor Republičke uprave za igre na sreću je M.O. zabranio priređivanje kladioničkih i elektronskih igara na sreću, terminal kojim je počinjen prekršaj je privremeno oduzet, te je licu izdat prekršajni nalog od 2.000 KM.