latinica  ћирилица
15/12/2019 |  19:55 ⇒ 20:06 | Autor: RTRS

Banjalučke balerine u akciji "S ljubavlju hrabrim srcima"

U okviru humanitarne akcije "S ljubavlju hrabrim srcima", 22. decembra, u Banskom dvoru biće održano 10. jubilarno Donatorsko veče, na kojem će nastupiti mladi talenti iz cijele Republike Srpske. Među njima je i "Prva baletska škola" iz Banjaluke.

"Prva baletska škola" iz Banjaluke, jedina je baletska škola u Republici Srpskoj. Za kratko vrijeme postigli su brojne uspjehe, mada im to nije prioritet. Ponosni su što su izabrani da daju svoj doprinos u akciji "S ljubavlju hrabrim srcima".

-  Ovo nam nije prvi put da učestvujemo u ovakvim akcijama, i iskreno radovali bi se još više kada bi ovakvih manifestacija bilo više nego jedna godišnje. Sa radošću učestvujemo u akciji - istakla je Aleksandra Srdić, direktorka "Prve baletske škole" iz Banjaluke

Male balerine veoma su posvećene učenju i ne kriju da je balet podjednako i lijep i zahtjevan, ali još više uživaju u njemu kada znaju da će to pomoći nekome.

Decembar je mjesec praznika i poklanjanja, a male balerine vas podsjećaju da pozivom na broj 1411, djeci sa poteškoćama u razvoju možete uljepšati život, a to nije mala stvar.