latinica  ћирилица
31/12/2019 |  07:14 ⇒ 30/01/2020 | 13:05 | Autor: RTRS

Spektakularan novogodišnji program RTRS-a

Redakcija Zabavnog programa naše kuće za danas je pripremila do sad najspektakularniji novogodišnji program.

Muzičke zvijezde, gosti, uključenja, zanimljivi prilozi, pokloni... Sve je spremno. Veliki spektakl gledaoce očekuje večeras nakon Dnevnika 2, u programu "Harmonika svira disko".

Muzičke zvijezde, vatrometi, Djed Mraz, kulturno-umjetnička društva, glamurozne toalete i blještava scenografija - ono je što ćemo gledati u novogodišnjem programu RTRS-a.

- Predivno je zaista, divna je scenografija, oduševili ste me. Spremljeno je sve na svjetskom nivou - kaže pjevačica Sanja Đorđević.

Novinare i voditelje naše kuće vidjećemo u glamuroznom izdanju dočeka 2020. Neki su se okušali i u glumačkim vodama.

- Јa sam zapravo u novogodišnjem programu imala jednu glumačku ulogu. Trebalo je da budem "lažna Lepa Brena" i mislim da sam to dobro odradila. Ali ja sam samo kratko bila Lepa Brena jer nam se u studiju pridružila, naravno, prava, uz koju će naši gledaoci moći da uživaju u novogodišnjoj noći - kaže voditeljka Dnevnika 2 Biljana Knežević.

A prava Lepa Brena nije krila radost što je specijalni gost novogodišnjeg spektakla RTRS-a.

- Pošto ovdje zaista dugo nisam bila, morala sam da dođem i odam svoje poštovanje ovoj fantastičnoj i predivnoj publici - kaže Lepa Brena.

Svi zaposleni Јavnog medijskog servisa Republike Srpske izuzetno su ponosni na ovaj visokobudžetni novogodišnji program.

- Mislim da je ovo nešto što do sada, zasigurno, nije viđeno na našim prostorima. Sve je fenomenalno, pršti od radosti, veselja, svjetla. Јednostavno, sreća - istakla je urednica Sanja Košarac.

- Nismo u radnoj atmosferi iako je ovo na neki način radna atmosfera, ali u svakom slučaju trudimo se da naši gledaoci u novogodišnjoj noći osjete da nam dolazi jedna lijepa, vesela i radosna Nova godina - navodi urednica i voditeljka Dnevnika 2 Nada Arlov.

I zabavnjaci i narodnjaci naći će pjesmu za sebe. Vjerujemo da će plesa i veselja biti i ispred malih ekrana, jer samo na RTRS-u u noći 31. decembra "Harmonika svira disko".