latinica  ћирилица
13/01/2020 |  10:21 ⇒ 11:36 | Autor: SRNA

Čubrilović: Nada da će Srpska nastaviti da jača

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je Novu godinu svim građanima Republike Srpske koji praznuju po julijanskom kalendaru, uz želju da im donese mnogo zdravlja, sreće i blagostanja i izrazio nadu da će Srpska u Novoj 2020. godini nastaviti da jača.
Nedeljko Čubrilović - Foto: SRNA
Nedeljko ČubrilovićFoto: SRNA

- Neka vam Nova, 2020. godina donese mir, blagostanje, radost, profesionalni uspjeh i porodičnu sreću - naveo je Čubrilović u čestitki.

Čubrilović je izrazio nadu da će Republika Srpska u Novoj 2020. godini nastaviti da jača, posebno kroz podizanje privrednih kapaciteta što će poboljšati standard svih njenih građana.

- Nadam se da će Republika Srpska uspjeti da institucinalno, efikasno i odgovorno reaguje na sve izazove i da će pravovremenim i kvalitetnim mjerama i rješenjima omogućiti bolji život svim svojim građanima. U toj nadi i u to ime, želim vam srećnu i uspješnu Novu 2020. godinu - navodi se u čestitki.

Srpska, Ruska, Gruzijska pravoslavna crkva, Sveta Gora i Јerusalimska patrijaršija, koje poštuju julijanski kalendar, u ponoć će dočekati Novu godinu.