latinica  ћирилица
15/01/2020 |  13:36 ⇒ 19:01 | Autor: Agencije

Đoković i Nadal napravili spektakl (VIDEO)

Teniska publika u Melburnu uživala je na spektakularnom događaju koji je upriličen na terenu "Rod Lejver" arene, u kojoj se inače igra finale Australijan opena, a čiji je početak zakazan za naredni ponedeljak.
Đoković i Nadal - Foto: RTS
Đoković i NadalFoto: RTS

Sa namjerom da se skupi što više novca za oporavak Australije od katastrofalnih požara, na humanitarni spektakl došli su Novak Đoković, Rodžer Federer, Serena Vilijams, Rafael Nadal, Naomi Osaka, Karolina Voznijacki, Stefanos Cicipas, Petra Kvitova, Aleksandar Zverev, Koko Gauf, Dominik Tim i Nik Kirjos, a nije trebalo dugo da prođe da bi navijači uživali, piše Blic.

- Trudimo se najviše što možemo, za tebe – poručio je Nole "kapitenu" Sereni, a onda je pokušao da signalizira iza leđa gdje da njegov dubl partner, Nadal, servira.

I, dok se publika smijala zbog cjelokupne situacije koja se tada odvijala na terenu, iz tabora rivala začuo se glas:

- Kamermane, možemo li da vidimo Novakovu zadnjicu? – što je zapravo bila želja da se vidi šta Đoković pokazuje Rafi, gdje da servira u odlučujućem momentu.

Novak se na to, kao i navijači, nasmijao, pa "naredio" Špancu sljedeću akciju:

– Odserviraj as!

I, tako je i bilo, baš na meč-loptu u nadmetanju dublova podijeljenih na timove Karoline Voznijacki i Serene Vilijams:

Poslije ove pobjede, Nadal je otkrio da su, u razgovoru sa Rodžerom Federerom, ostali učesnici ovog humanitarnog spektakla riješili da zajedno doniraju 250.000 australijskih dolara, što je oko 154,7 hiljade evra, kao pomoć u otklanjanju posljedica strašnih požara koji su zahvatili Australiju.