latinica  ћирилица
19/01/2020 |  08:58 ⇒ 08:58 | Autor: RTS

Mekgregor se vratio spektakularnim nokautom za 40 sekundi (VIDEO)

Konor Mekgregor vratio se u ring nakon 15 mjeseci pauze i ostvario impresivnu pobjedu u svojoj prvoj borbi.
Konor Mekgregor - Foto: nezavisne novine
Konor MekgregorFoto: nezavisne novine

Irski MMA borac je u glavnom meču turnira UFC 246 u Las Vegasu nokautirao Amerikanca Donalda Seronea za samo 40 sekundi.

Mekgregor, koji se nije borio od čuvenog poraza od Habiba Nurmagomedova u oktobru 2018. godine, strpljivo je čekao povratak i potrudio se da bude u velikom stilu.

U "gradu grijeha" je od prve sekunde pokazao legendarnom "kauboju" šta ga čeka i bilo je samo pitanje trenutka kada će se nokaut dogoditi.

Počeo je karakterističnim udarcem lijevom rukom koji je uzdrmao rivala, nakon još nekoliko dobro plasiranih pogodaka, uslijedio je nevjerovatan haj-kik lijevom nogom u glavu.

Serone je ostao na nogama, ali je bilo jasno da je meč završen i sudija je nakon nekoliko sekundi i serije završnih udaraca označio kraj borbe.

- Ispisao sam istoriju. Pobijeđivao sam u tri kategorije. Mnogo sam ponosan na to. Navijači su bili fenomenalni. Znao sam da Serone ne očekuje napad odmah na početku borbe. Upisao sam svoje ime u istoriju. Proslaviću pobjedu i vratiti se u dvoranu - izjavio je Mekgregor, koji je poslije pojasa u lakoj i polulakoj kategoriji, došao do titule u velter kategoriji.

Ovo mu je bio 22. trijumf u profesionalnoj kategoriji i nada se da će uskoro dobiti revanš protiv momka iz Dagestana, koji prethodno treba da se bori sa Tonijem Fergusonom 18. aprila.

- Nije tajna da Konor žudi za revanšom sa Habibom. Ako pobjedi ovog vikenda, dobiće priliku za borbu za titulu. Biće to novi rekord prodaje plaćenih prenosa – to će biti najveći šou u istoriji UFC - rekao je prije nekoliko dana prvi čovek te organizacije Dana Vajt.