latinica  ћирилица
26/01/2020 |  21:39 | Autor: RTRS

Finalne pripreme za MAC! Evo kako izgleda Arena (FOTO)

Veliko kreativno gradilište – tako se ukratko može opisati atmosfera koja vlada u Štark Areni dan pred najveći regionalni muzički spektakl Bioxgn MAC 2020.
Štark arena uoči djele MAC nagrada (Foto:  skymusic) - Foto: RTRS
Štark arena uoči djele MAC nagrada (Foto: skymusic)Foto: RTRS

- Svetlosni i scenski efekti, scenografija, zahtjevne koreografije, kostimi – sve mora biti besprijekorno izvedeno i mora savršeno skladno da funkcioniše na bini Štark Arene sutra uveče -kažu organizatori iz Skymusic-a i dodaju: “MAC, koji je u Milanu ovjenčan prestižnim međunarodnim priznanjem BEA ( Best Event Awards) u kategoriji Muzički događaj, sada ima još jednu ambiciju – da ove godine lestvicu kreativnosti i inovacije popne na još viši nivo.

Najavljeno je šest povezanih pokretnih bina površine od preko 800 m2, koje će biti kaskadno postavljene, sa pokretnim elementima, ali koje će se i same kretati po prostoru Arene. Publiku očekuje i najveći laser šou ikada izveden na ovim prostorima, a za njega je zadužen Kvant, najpoznatiji svjetski proizvođač sa dvadesetogodišnjim iskustvom. Kvant ShowProduction nadaleko je čuven po svojim spektakularnim multimedijalnim laser šouovima, 3D mapingu, hologramima, a za MAC manifestaciju njihov kreativni tim u saradnji sa Skymusic-om priprema vizuelni doživljaj koji će se pamtiti.

Štark arena uoči djele MAC nagrada

Od Lepe Brene, Јelene Rozge, Senide, Bube i Јale, Nine Badrić, Kaliopi, preko Tončija Huljića, Nevene Božović, S.A.R.S.-a, Balkanopolisa, Manjifika, do sastava Who See, Sare Јo, Olivera Mandića, Aleksandre Radović, i specijalnog zajedničkog nastupa 11 rep i pop muzičara sa glumcem Viktorom Savićem - MAC je muzički spektakl koji jedini u regionu okuplja izvođače najrazličitijih žanrova iz šest zemalja.

Kao i prošle godine, za učesnike MAC-a neposredno prije manifestacije biće organizovan koktel u hotelu Crowne Plaza, odakle će se poznati uputiti na MAC karpet. Svoja glamurozna izdanja na crvenom tepihu prikazaće više od 400 poznatih ličnosti.

Link na kome će se emitovati MAC lajv na Јutjub kanalu je https://youtu.be/D8N7HeaArZA a ceremoniju možete pratiti i na TV Pink u Srbiji, TV RTL u Hrvatskoj na, RTCG u Crnoj Gori, Kanal 5 u Sjevernoj Makedoniji, RTRS i FTV u Bosni i Hercegovini, i TV3 u Sloveniji.