latinica  ћирилица
27/01/2020 |  17:30 ⇒ 17:31 | Autor: RTRS

Čurović: Crnogorska agentura u Srbiji otvoreno radi protiv SPC i Srba

Savez Srba iz Crne Gore u državi Srbiji, traži od Vlade Srbije da raskrinka i procesuira agenturu crnogorskih službi bezbjednosti u Srbiji, koja radi protiv Srbije, SPC i naših sunarodnika u Crnoj Gori, kaže Željko Čurović, predsjednik Saveza Srba iz Crne Gore
Željko Čurović - Foto: Screenshot/YouTube
Željko ČurovićFoto: Screenshot/YouTube

- Posao ove agenture nije samo da obavljaju iz Beograda ili Novog Sada nečasne poslove za crnogorski režim, već i da servisiraju potrebe hrvatske države, prištinske administracije i albanskih nacionalnih prvaka u našem regionu. Najnovija dešavanja u Crnoj Gori vrlo precizno pokazuju ulogu porodice Balše Božovića, narodnog poslanika u Narodnoj skupštini Srbije, koja je svim srcem i punim kapacitetom uključena u ove nečasne radnje - kaže Čurović.

Prema njegovim riječima, snažnu podršku mu ovih dana pružaju Tamara Nikčević, Ratko Božović, Milenko Perović, Vesna Radusinović, Slobodan Јovanović, Vesna Mališić, Nikola Samardžić i ostali neprijatelji srpskog naroda u Crnoj Gori, koji žive i formalno su zaposleni u Srbiji, a glavni poslodavac im je izdajnički režim Mila Đukanovića.

- Oni to, u ostalom, i ne kriju, jer im to spada u opis posla. Ova grupa Đukanovićevih plaćenika, pojačana nekolicinom sličnih izdajnika čije se poreklo vezuje za Srbiju, a kojih se stidi svaki srpski patriota, svake večeri gostuju u raznim antisrpskim programima, a posebno na RTCG, gdej lažno informišu građane Crne Gore o navodnom raspoloženju u Srbiji prema dešavanjima u Crnoj Gori. Tu se posebno ističu izvejsni Darko Trifunović, onda neki Јakšić, Јanjić, Dragišić i slični, inače zaduženi za obrazovanje Veselina Veljovića, direktora crnogorske policije, koja ovih dana hapsi i prebija srpsku mladost - ističe Čurović i dodaje:

"Zbog svega ovoga je neophodno da Srbija hitno reaguje i procesuira crnogorsku agenturu, jer samo postojanje ovakve neprijateljske organizacije na teritorije naše države Srbije, zabranjeno je Ustavom i zakonima ove zemlje".

Izvor: informer.rs