latinica  ћирилица
13/02/2020 |  22:36 ⇒ 22:51 | Autor: SRNA

Trebinje: Proglašeni najbolji sportisti

Najbolji sportista grada Trebinja za 2019. godinu je član DŽudo kluba Leotar Igor Đurica, a priznanje za najuspješniji sportski kolektiv pripalo je Košarkaškom klubu Leotar.
Najbolji sportista grada Trebinja za 2019. godinu - Foto: RTRS
Najbolji sportista grada Trebinja za 2019. godinuFoto: RTRS

Đurica je rekao da mu ovo priznanje mnogo znači, da se nije nadao ovoj tituli.

- Za mene puno znači svaka nagrada i priznanje koje dobijem za svoj rad. Јa ću nastaviti ovako i nadam se će biti još nagrada. Osjećaj je fantastičan - dodao je Đurica.

Đurica je seniorski prvak Balkana, seniorski prvak BiH i prvak BiH u kategoriji mlađih seniora do 66 kilograma.

Kapiten KK Leotar Đorđije Ninković, koji je primio pehar u ime najuspješnijeg sportskog kolektiva kaže da je njegov tim ovo priznanje i zaslužio.

- Ova nagrada je lijepo priznanje ljudima u našem klubu, kao i igračima koji su dali svoj maksimum. Bili smo šampioni, radili marljivo i hvala gradu za lijepu nagradu kao najboljem sportskom kolektivu - rekao je Ninković.

Drugo mjesto, u kategoriji najboljih sportista, pripalo je članu Atletskog kluba Trebinje Marku Šukoviću, dok su treće mjesto podijelili atletičarka Emilija Kušić i košarkaš Dejan Šakotić.

U kategoriji najuspješnijih sportskih kolektiva drugo mjesto pripalo je DŽudo klubu "Leotar", a treće su podijelili Rukometni klub Leotar i Ženski košarkaški klub Leotar.

Dobitnicima je čestitao gradonačelnik Mirko Ćurić, koji im je poželio mnogo uspjeha i u ovoj sportskoj godini.

Manifestaciju organizuju Trebinjesport i Glas Trebinje, uz pokroviteljstvo Grada.