latinica  ћирилица
18/02/2020 |  10:19 ⇒ 13:21 | Autor: sputniknews.com

Kako zvuči kada Јelena i Novak Đoković zapjevaju? (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković i njegova supruga Јelena Tomašević u Ateljeu 212 u Beogradu pjevali "Ti si moja čokolada" grupe "Idoli".
Đokovići (foto: printscreen) -
Đokovići (foto: printscreen)

Bračni par Đoković prisustvovao je izvođenju predstave "Brod plovi za Beograd", koja je bila zatvorenog tipa, i na koju su pozvali svoje prijatelje i saradnike, prenosi Blic.

      View this post on Instagram

With our NDF team, donors and friends we celebrated giving, supporting kids and love. Novak and I were invited on stage to sing and.... we had fun! We are sharing with you our joy and love and invite you to join our community at @novakfoundation @djokernole did well, I guess Sanremo was a majestic spring board for his music career Večeras smo slavili ljubav, dobročiniteljstvo i mlade ljude, buduće lidere naše zemlje uz divnu predstavu u Ateljeu 212 “Brod plovi” sa našim porodicama, prijateljima i donatorima @novakfoundation . Pozvali su nas na binu i izazvali da pevamo. Novaku je dobro dosla priprema na Sanremu a ja....pa ja prosto nemam opravdanje

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Feb 17, 2020 at 4:35pm PST

- Večeras smo slavili ljubav, dobročiniteljstvo i mlade ljude, buduće lidere naše zemlje uz divnu predstavu u Ateljeu 212 Brod plovi sa našim porodicama, prijateljima i donatorima Fondacije Novak Đokoć́. Pozvali su nas na binu i izazvali da pjevamo. Novaku je dobro došla priprema na Sanremu, a ja....pa ja prosto nemam opravdanje - napisala je Јelena Đokoić́ na druptvenoj mreži Instagram uz video-snimak nastupa u Ateljeu 212.