latinica  ћирилица
20/02/2020 |  14:07 ⇒ 25/02/2020 | 11:53 | Autor: Sportski žurnal

Terzić: Virus korona spriječio višemilionsku zaradu Zvezde

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio je da su "crveno-bijeli" lako mogli da zarade još tri miliona evra protekle zime da nije bilo virusa korone.
Zvezdan Terzić         (Foto:StarSport) -
Zvezdan Terzić (Foto:StarSport)

Kineski klubovi su želili Miloša Degeneka, a Terzić je ocijenio da su Australijanac i Ričmond Boaći najuspješniji transferi Zvezde u posljednje vrijeme.

- To su najuspješniji transferi. Doveli smo Degeneka za 200.000, a zatim ga prodali za četiri miliona. Prilikom povratka smo ga platili milion i po i sad smo imali ponudu od tri miliona da ide u Kinu, ali smo odustali zbog virusa korona-  otkrio je funkcioner "crveno-bijelih".  prenosi Sportski žurnal.

- Boaći je došao bez obeštećenja, a prodali smo ga za pet i po milona, pa smo ga vratili za dva i po miliona. Njegova vrijednost je opet velika i više puta smo zaradili novac na osnovu tih poteza. Prošlo je vrijeme kad su igrači bili po pet-šest godina u istom klubu. Dolasci i odlaci su normalna stvar, a mi 60 odsto budžeta punimo od transfera igrača i tako ćemo da nastavimo - smatra Terzić.