latinica  ћирилица
26/02/2020 |  15:58 ⇒ 16:18 | Autor: SRNA

Koncert DŽibonija 7. marta na Јahorini (FOTO)

Na Јahorini će u subotu, 7. marta, povodom Međunarodnog dana žena, koncert održati DŽiboni, najavljeno je danas iz Olimpijskog centra.
DŽiboni, koncert - Foto: RTRS
DŽiboni, koncertFoto: RTRS

Direktor Olimpijskog centra "Јahorina" Dejan Ljevanić izrazio je zadovoljstvo što Olimpijski centar organizuje događaje na kojima uživaju svi gosti planine, a ovaj koncert sigurno će biti jedan od tih.

- Moram reći da svi sa posebnim nestrpljenjem iščekujemo ovaj koncert koji je bio želja naših gostiju i nas. Siguran sam da će 7. mart na planini biti noć za pamćenje - rekao je Ljevnaić na konferenciji za novinare.

Prema njegovim riječima, karte za koncert moguće je kupiti u sistemu "kupikartu.ba", zatim na prodajnim mjestima na Јahorini u hotelima "Vučko", "Termag" i "Lavina", kao i na Palama i Istočnom Sarajevu.

Cijena karata do 1. marta je 15 KM za parter i 50 KM za VIP, dok će od 1. marta karte biti 20 KM i 70 KM.

Ljevnaić je istakao da će u saradnji sa "Centrotransom" biti organizovan prevoz na koncert, i to iz Sarajeva, Istočnog Sarajeva i sa Pala.

DŽiboni je najavio spektakularnu veče ispunjenu najvećim hitovima i naglasio da će to biti njegov prvi nastup na Јahorini, te da se uvijek raduje koncertima na novim lokacijama.

Predsjednik Nadzornog odbora Olimpijskog centra "Јahorina" Nedeljko Elek pozvao je sve da u subotu, 7. marta, dođu na Јahorinu i da zajedno uživaju.

On je dodao da se za naredni period pripremaju zanimljivi sadržaji za goste.

Koncert će početi u 20.00 časova.