latinica  ћирилица
21/03/2020 |  15:37 | Autor: SRNA

Dodik čestitao Lavrovu rođendan

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je najiskrenije čestitke ministru inostranih poslova Ruske Federacije Sergeju Lavrovu povodom njegovog rođendana, poželjevši mu dobro zdravlje, ličnu sreću i profesionalne uspjehe.
Lavrov  i Dodik (foto:twitter.com) -
Lavrov i Dodik (foto:twitter.com)

Dodik je izrazio zahvalnost za sve napore koje Lavrov čini na promociji mira i stabilnosti u cijelom svijetu i na Balkanu, a posebno je zahvalio na posjeti Banjaluci u septembru 2018. godine, koja će, kako je naglasio, ostati upisana u istoriju Republike Srpske.

- Kao dokazanom prijatelju srpskog naroda, želim da izrazim svoju čvrstu opredijeljenost da nastavimo da radimo na jačanju dobrih odnosa sa Ruskom Federacijom čemu ste i Vi dali neizbrisiv doprinos na svim poljima i uvjeren sam da ćemo za to, kao i do sada, imati Vašu podršku - istakao je Dodik u čestitki.

Uz najljepše želje za rođendan ruskog šefa diplomatije, srpski član Predsjedništva BiH uputio je i izraze dubokog i prijateljskog poštovanja, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

Sergej Lavrov rođen je na današnji dan 1950. godine u Moskvi.