latinica  ћирилица
31/03/2020 |  22:00 ⇒ 01/04/2020 | 13:48 | Autor: banjaluka.net

Stanivuković opet širi paniku

Draško Stanivuković, poslanik PDP-a nastavio je sa iznošenjen neprovjerenih informacija i sa širenjem panike, te se danas pretvorio i u doktora epidemiologa i u javnost sa sjetom na licu izašao sa pričom da je jedan radnik Fabrike obuće “Bema“ zaražen virusom korona, iako za nešto takvo nema ni jedan dokaz.
Draško Stanivuković (foto: banjaluka.net) -
Draško Stanivuković (foto: banjaluka.net)

Tu informaciju demantovao je Marinko Umičević, tehnički direktor “Beme“, koji je i potvrdio da je Stanivuković danas bio u blizini te fabrike, ali sa druge strane ulice i da se snimao.

- Mene niko od radnika, niti zdravstvenih ustanova nije obavijestio da je bilo ko od radnika “Beme“ zaražen koronavirusom. Ovaj Stanivukovićev potez smatram još jednim atakom na Bemu, mene i moje radnike, što neću dozvoliti i vjerovatno će uslijediti još jedna krivična prijava protiv Stanivukovića zbog izazivanja opšte opasnosti, širenja panike i uznemirenosti građana, a sve to u svrhu jeftine političke promocije - napisao je Umičević na svom Fejsbuk profilu.

Inače, Stanivuković je i prije desetak dana bio na kapiji “Beme“, te je zajedno sa svojim saradnikom i partijskim drugom Ivanom Begićem snimao i slikao radnike koji su krenuli sa posla. Tada su upozoreni da to ne čine, nakon čega je Begić šakom udario radnika obezbjeđenja “Beme“, zbog čega je i priveden.

Dakle, nakon premlaćivanja čovjeka koji im može biti otac, mladi PDP-ovci nastavljaju sa širenjem panike i uznemirenosti građana, dok njihov počasni partijski šef i dalje šuti. Sve u svemu, zbog ovakvog ponašanja Stanivukovića, ukoliko širi laži, posla ima i za policiju, jer ko zna šta je sljedeće smislio lažni doktor Draško u svojoj laboratoriji performansa i ličnih video uradaka.