latinica  ћирилица
21/05/2020 |  09:52 ⇒ 10:52 | Autor: SRNA

Maloljetno lice povrijeđeno u padu sa objekta u izgradnji

Maloljetno lice povrijeđeno je kada je palo sa drugog sprata stambenog objekta u izgradnji u krugu kampusa u Banjaluci i prevezeno je na Univerzitetski klinički centar /UKC/ Republike Srpske, saopšteno je iz banjalučke Policijske uprave.
UKC Republike Srpske-poliklinika - Foto: SRNA
UKC Republike Srpske-poliklinikaFoto: SRNA

- Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka sinoć u 21.30 časova postupili su po prijavi da je u Bulevaru Živojina Mišića, u krugu kampusa, sa drugog sprata stambenog objekta u izgradnji palo maloljetno lice - navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da je maloljetno lice vozilom Službe hitne medicinske pomoći prevezeno u UKC Republike Srpske, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

- Maloljetno lice, koje je povrijeđeno u padu sa drugog sprata stambenog objekta u izgradnji u krugu kampusa u Banjaluci, primljeno je na Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u politraumatizovanom stanju, te je priključeno na aparat za mehaničku ventilaciju i sve dalje prognoze su krajnje neizvjesne - rečeno je Srni iz UKC-a.

Iz Policijske uprave navode da je uviđaj u toku.