latinica  ћирилица
23/05/2020 |  08:13 ⇒ 11:07 | Autor: SRNA

Predstavljanje ljetne ponude Јahorine

Olimpijski centar "Јahorina" će ovog vikenda predstaviti svoju ljetnu ponudu u Bijeljini.
Јahorina - Foto: RTRS
ЈahorinaFoto: RTRS

Stanovnici Bijeljine će danas i sutra od 12.00 do 20.00 časova imaće priliku da pogledaju atraktivnu ljetnu ponudu Јahorine na promotivnom pultu Olimpijskog centra na Trgu kralja Petra Prvog Karađorđevića.

Iz Olimpijskog centra su naveli da su za ovo ljeto, uz prirodne ljepote Јahorine, posjetiocima dostupni brojni zanimljivi sadržaji i događaji, među kojima međunarodno takmičenje "Јahorina ultra trejl" koje će biti održano na četiri staze različitih dužina.

Osim toga, dostupni su u regionu najduži planinski bob dužine 2,5 kilometra, panoramska vožnja žičarom, tjubing, iks-rajser, teretana na otvorenom, bicikli i staze za hajking, a pripremljene su još tri velike atrakcije koje se grade na Poljicama i na jezeru na vrhu planine.

Nakon promocija ljetne ponude u Bijeljini, Olimpijski centar "Јahovina" predstaviće svoju ponudu u Banjaluci, Sarajevu, Tuzli i Trebinju.

Otvaranje ljetne sezone na Јahorini zakazano je za period od 25. do 28. juna kada će važiti popust od 30 odsto na sve ljetne sadržaje.

Iz ovog centra su svima poručili da zamijene more za planinu i ljetni odmor povjere upravo olimpijskoj planini Јahorini.