latinica  ћирилица
27/05/2020 |  13:11 ⇒ 17:50 | Autor: SRNA

Dodik: Podrška razvoju Banjaluke

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je da je Banjaluka danas postala moderan republički, administrativni, privredni, univerzitetski, turistički i kulturni centar Republike Srpske i da se svaki dan sve više razvija.
Milorad Dodik - Foto: SRNA
Milorad DodikFoto: SRNA

Čestitajući krsnu slavu grada - Spasovdan gradonačelniku Igoru Radojičiću, gradskoj vlasti i svim stanovnicima Banjaluke, Dodik je istakao da zahvaljujući predanom radu ova lokalna zajednica sve više poprima epitete modernog evropskog grada, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

Dodik je istakao da je gradska vlast zajedno sa svojim sugrađanima, a uz svesrdnu pomoć republičkih institucija, uspjela da savlada i epidemiju virusa korona koja je najviše pogodila Banjaluku.

- Vjerujem da ćete i nakon ove epidemije, koja je ostavila dalekosežne posljedice, uspjeti da nastaviti da radite na razvoju i modernizaciji grada, uprkos svim poteškoćama, s ciljem stvaranja još boljih uslova za život svih njegovih građana, kao i unapređenja poslovnog ambijenta i zapošljavanja - navodi se u čestitki.

On je poželio da gradonačelnik Banjaluke, zajedno sa svojim saradnicima, sugrađanima i svim ljudima dobre volje proslavi krsnu slavu u radosti i u skladu sa tradicijom i običajima srpskog naroda.

- Imate moju punu podršku u budućem radu i želim vam mnogo uspjeha u realizaciji vaših ideja i planova koji su na dobrobit svih građana Banjaluke i Republike Srpske - naglasio je Dodik u čestitki.