latinica  ћирилица
28/05/2020 |  15:58 | Autor: SRNA

Čestitka Radojičiću povodom krsne slave Banjaluke

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nebojša Radmanović čestitao je gradonačelniku Banjaluke Igoru Radojičiću i svim građanima krsnu slavu grada - Spasovdan.
Nebojša Radmanović - Foto: RTRS
Nebojša RadmanovićFoto: RTRS

- Koristim ovu priliku da Vama, Vašim saradnicima, sveštenstvu Parohije banjalučke i svim građanima uputim najiskrenije čestitke povodom krsne slave Grada Banjaluke - Spasovdana - navodi se u Radmanovićevoj čestitki.

Radmanović je istakao da se Banjaluka, kao administrativni, akademski, ekonomski, naučni, kulturni i sportski centar Republike Srpske, uspješno razvija i napreduje, pokazuje otvorenost za nove ideje i inicijative koje u najvećoj mjeri odražavaju interese građana.

Prema njegovim riječima, primjetna je i pohvalna opredijeljenost rukovodstva Grada da, kroz realizaciju infrastrukturnih i drugih projekata, budući razvoj temelji na evropskim perspektivama i savremenim urbanim standardima, saopšteno je iz Parlamentarne skupštine BiH.

Radmanović je naveo u čestitki da Banjaluka u regionalnim okvirima postaje prepoznatljiva kao ekonomski, turistički, kulturni, sportski i obrazovni centar.

- Sa željom da i u narednom periodu nastavite putem razvoja i prosperiteta, izražavam Vam punu podršku i želim mnogo uspjeha u daljem radu - navodi se u čestitki predsjedavajućeg Predstavničkog doma.