latinica  ћирилица
01/06/2020 |  12:26 ⇒ 12:32 | Autor: SRNA

Drašković poručio Šaroviću i Vukanoviću: Ne idem sa vama

Privrednik Rodoljub Drašković danas je demantovao predsjednika SDS-a Mirka Šarovića koji ga je svrstao u opozicione redove, te poručio njemu i Nebojši Vukanoviću da mu ne pada na pamet da prilazi opozicionom bloku jer se po idejama i razmišljanjima potpuno razlikuje od njih
Rodoljub Drašković - Foto: SRNA
Rodoljub DraškovićFoto: SRNA

- Јa vodim Narodni pokret Hercegovine koji se razlikuje po svom shvatanju društvene stvarnosti i od vlasti i od opozicije i to podrazumijeva da nema nikakve koalicije - poručio je Drašković.

On je dodao da je ušao u politiku da bi bio lider i obezbijedio narodu bolje uslove za život i rad i da ne namjerava da se prikloni nikom niti da se bori za interese opozicije.

- Јa sa narodom idem da obezbijedim narodu bolji život u Hercegovini, da vraćam mladost u Hercegovinu, da nastavim izgradnju Hercegovine i da obezbijedim trajno bolji život na ovim prostorima - rekao je Drašković za Herceg televiziju.

On je naveo da ne može da bude kandidat jer on lično vodi Hercegovački narodni pokret-Rodoljub Drašković.

Drašković je rekao da neće biti nikakve trgovine i da ima dosta mladih i kvalitetnih ljudi koji hoće da se priključe Pokretu za Hercegovinu u kome su prepoznali prave vrijednosti.

Na taj način jasno je stavio do znanja i Šaroviću i Vukanoviću da na njega i njegovu infrastrukturu, ugled i kapital ove jeseni ne mogu da računaju, prenijeli su mediji.