latinica  ћирилица
02/06/2020 |  12:21 ⇒ 13:33 | Autor: SRNA

Majdov: Patriotsku i humanu stranu Slavena Ristića ne može niko osporiti

Svjetski prvak i reprezentativac Srbije u džudou iz Istočnog Sarajeva Nemanja Majdov istakao je da je iznenađen hajkom koju pojedinci vode protiv vlasnika Tehničkog remonta Bratunac Slavena Ristića.
Nemanja Majdov (Foto:gradbijeljina.org) -
Nemanja Majdov (Foto:gradbijeljina.org)

Majdov je naglasio da je iznenađen pokušajem Ristićeve diskvalifikacije zato što je on veliki čovjek i humanista koji nesebično pomaže mnogima kojima je pomoć potrebna.

- Takvog čovjeka i uspješnog biznismena treba poštovati i treba da budemo srećni što radi i otvara fabrike u Republici Srpskoj, gdje je zaposlio veliki broj ljudi od demobilisanih boraca, ratnih-vojnih invalida i onih kojima je posao bio najpotrebniji. On je zaista jedan od uglednih i dokazanih humanista i patriota u Republici Srpskoj - istakao je Majdov.

Ovaj osvajač brojnih medalja na svjetskim takmičenjima rekao je da Ristić sve što radi - radi u interesu Republike Srpske i njenog naroda.

Majdov je dodao da se i njegovo ime nalazi na spisku onih koje je Ristić pomagao na putu do svjetskog uspjeha i kao član tima "Majdov" za Olimpijske igre.

- Za sve što je čini za Republiku Srpsku i ljude u njoj treba da mu budemo zahvalni jer je riječ o poštenom čovjeku, čiju patriotsku i humanu stranu, koju je bezbroj puta pokazao, ne može niko osporiti - zaključio je Majdov.