latinica  ћирилица
04/06/2020 |  09:23 ⇒ 13:33 | Autor: RTRS

Vlada Srpske o izmjenama i dopunama Zakona o privatizaciji državnih stanova

Vlada Republike Srpske trebala bi danas da po hitnom postupku razmatra Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o privatizaciji državnih stanova.
Vlada Republike Srpske - Foto: RTRS
Vlada Republike SrpskeFoto: RTRS

Dnevnim redom predviđeno je razmatranje i Prijedloga zakona o poreskom postupku Republike Srpske, Prijedloga zakona o izmjeni Zakona o jedinstvenom registru finansijskih izvještaja i Prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o računovodstvu i reviziji Republike Srpske.

Pred ministrima će se naći i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o gasu, kao i Prijedlog uredbe o izmjeni Uredbe o osnivanju Ugostiteljskog servisa Vlade Republike Srpske, najavljeno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću.

Vlada Srpske trebala bi da razmatra i Informaciju o projektu "Izgradnja i opremanje novog objekta, rekonstrukcija, adaptacija i opremanje postojećeg objekta bolnice Zvornik" - potpisivanje ugovora.

Biće razmatrana i Informacija o finansijskim pokazateljima poslovanja u oblastima preređivačke industrije za 2019. godinu, kao i Informacija o procesu revidiranja sektorske liste prioritetnih projekata za oblast životna sredina u BiH.

Fotografije i kadrovi sa sjednice medijima će biti dostavljeni posredstvom ""vitransfer" linka.