latinica  ћирилица
04/06/2020 |  13:42 ⇒ 14:11 | Autor: RTRS

Regionalni muzički spektakl - Ana Nikolić i Aca Lukas u Banjaluci 10. jula

Povodom otvaranja ljetnje sezone na vodenom parku Akvana u Banjaluci, Kvin estrada i Balkan festival u petak, 10. jula organizuju zajednički Ane Nikolić i Ace Lukasa.

Pošto je Institut za javno zdravstvo Republike Srpske dao mišljenje da će u julu i avgustu ove godine biti dozvoljeno organizovanje javnih skupova na otvorenim prostorima, uz poštivanje epidemioloških mjera i preporuka koje tada budu na snazi, Kvin estrada zajedničkim koncertom trenutno najpopularnijih balkanskih muzičkih zvijezda otvara ovogodišnju ljetnju koncertnu sezonu.

Koncert će početi u 20.00 časova i trajaće do ponoći, a publika će pored starih, dobro poznatih hitova ovih izvođača imati priliku da uživa i u njihovim novim pjesmama.

Ulaznice za koncert biće u prodaji od ponedeljka, 15. juna, na blagajni ispred RK Boska i na blagajni vodenog parka Akvana. Za najvjernije fanove, prvih pet dana ulaznica će koštati 15 KM, a nakon toga 20 KM.

Produkcijski timovi Kvin estrade i Balkan festivala poručuju da će, iako će se koncert desiti pod nešto drugačijim uslovima u odnosu na one na koje smo svi navikli, učiniti sve da se realizuje po najvišim produkcijskim standardima.

Sve informacije o koncertu i rezervacije za VIP ulaznice možete dobiti na info telefon 066/905-399, a više informacija možete pronaći i na Fejsbuk i Instagram stranici Kvin estrade /Queen Estrade/.