latinica  ћирилица
05/06/2020 |  13:05 | Autor: Agencije

Savić: Zvezdaši, vidimo se u subotu

Dušan Savić, proslavljeni golgeter Crvene zvezde, raduje se činjenici da će meč između Zvezde i Radnika biti odigran uz prisustvo publike.
Dušan Savić - Foto: Twitter
Dušan SavićFoto: Twitter

- Poželio sam se Marakane. Neobično je da skoro tri mjeseca nisam bio na stadionu. Ipak, situacija je takva na globalnom nivou i morali smo svi da je stoički prihvatimo. Sada, kada je to praktično iza nas, možemo da se u potpunosti posvetimo svakodnevnim životnim obavezama, a za mene je to svakako Crvena zvezda. Tako da, zvezdaši vidimo se u subotu - rekao je Savić za zvaničan sajt kluba.

Savić je jedna od sportskih ličnosti ko je čitav život uz Zvezdu, pa ističe da mu je nedostajalo sve što je u vezi sa Crvenom zvezdom.

- Nedostajao mi je fudbal i jedva čekam utakmicu protiv Radnika. Nadam se popunjenim tribinama, sjajnoj atmosferi i gromoglasnom aplauzu za naše šampione. Stvarno mi je nedostajala Crvena zvezda u pravom obliku njenog značenja, tako da u subotu dolazim na stadion da pružim podršku timu - poručio je Savić.

Crvena zvezda je trijumfom protiv Rada od 5:0 obezbijedila šampionsku titulu, što za Savića nije iznenađenje, jer smatra da je klub iz Ljutice Bogdana najbolji u Srbiji.

- Dejan Stanković radi sjajan posao. Crvena zvezda ima dobar sistem i sve to funkcioniše ubjedljivo. Titula je zasluženo osvojena. Činjenica je da igramo kvalitetan fudbal i da smo od prvog kola demonstrirali dominaciju u Srbiji. Drago mi je što mladi igrači sve više nalaze svoje mjesto u timu i pokazuju da mogu da doprinesu poboljšanju kvaliteta našeg kluba. Ne sumnjam u to da ćemo uspjeti da osvojimo i Kup Srbije, čime bi se na pravi način zaokružila sjajna sezona - naglasio je on.

Utakmica između Zvezde i Radnik igra se u subotu od 19 časova.