latinica  ћирилица
05/06/2020 |  19:11 ⇒ 20:01 | Autor: RTRS

SNSD iz Brčkog poslao poruku: Najjača smo stranka u Srpskoj (VIDEO)

Budući ekonomski projekti u Republici Srpskoj bili su glavna tema sastanka Izvršnog komiteta SNSD-a sa rukovodstvima odbora ove stranke iz Izborne jedinice šest, koju čine Brčko, Bijeljina, Šamac, Donji Žabar, Pelagićevo, Ugljevik i Lopare. Lider stranke Milorad Dodik izjavio je da SNSD, kao najmoćnija i najvažnija politička partija u Srpskoj na lokalnim izborima očekuje pobjedu.
Sastanak Izvršnog komiteta SNSD u Brčkom - Foto: SRNA
Sastanak Izvršnog komiteta SNSD u BrčkomFoto: SRNA

Kao najvažniji projekat Srpske, istaknut je auto-put od Srbije, preko Bijeljine i Brčkog do Doboja, dokle je već izgrađen auto-put od Banjaluke. Cilj je da se završi u narednih pet godina. SNSD gaji velike ambicije na narednim lokalnim izborima.

- Sve ankte, koje rade i protivnici, govore da smo mi najači. Da smo u zbiru, da smo jači, nego sva opozicija koja postoji u Republici Srpskoj. Dakle to povećava odogovrnost, koju mi imamo. Mi smo dražavotvorna politička pratija, mi smo oni koji drže do Republike Srpske, u institucionalnom smislu najsnažniji - istakao je Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a.

Brčko će i dalje imati podršku, kao i do sada. Cilj je da aktuelni gradonačelnik Siniša Milić, ponovo zauzme to mjesto.

- Naš cilj je naravno pobjeda ovdje. Da budemo najača politička opcija, kada je u pitanju srpski narod i imaćemo svog kandidata za gradonačelnika, to je aktuelni gradonačelnik, koji je danas. Sve ćemo učini da imamo 13 poslanika, kako bi imali gradonačelnika - rekao je Đorđa Kojić, predsjednik OO SNSD u Brčkom.

Sastanak u Brčkom završnica je turneje Izvršnog komiteta SNSD-a, po svim izbornim jedinicama Republike Srpske.