latinica  ћирилица
29/06/2020 |  11:24 ⇒ 11:46 | Autor: SRNA

U Trebinju izvučena imena dobitnika turističkih poklon-vaučera

Imena dobitnika turističkih poklon-vaučera danas su izvučena u prostorijama Turističke organizacije Trebinje u okviru promotivne kampanje "Ljetuj u Trebinju" koju je organizovala ova organizacija u saradnji sa hotelijerima iz ovog grada, uz podršku gradonačelnika Mirka Ćurića.
Trebinje - Foto: RTRS
TrebinjeFoto: RTRS

- S obzirom na to da je cijeli tok kampanje pratilo veliko interesovanje i dobar odziv potencijalnih turista, a usljed spremnosti nosilaca turističke ponude Trebinja da dodatno potpomognu akciju, odlučeno je da se umjesto prvobitno planiranih 30 emituje još toliko turističkih poklon-vaučera, tako da će biti dodijeljeno ukupno 60 vaučera u iznosu od po 150 KM koje treba iskoristiti od 5. do 25. jula - saopšteno je iz Turističke organizacije Trebinje.

U saopštenju se dodaje da, nakon što je u petak, 26. juna, kampanja zaključena, organizatori su konstatovali da je sprovedena više nego uspješno, da je ostvarena namjera da se dopre do što većeg broja potencijalnih turista sa različitih turističkih tržišta, te da su statistički pokazatelji izuzetno dobri.

U Turističkoj organizaciji navode da je sajt www.ljetujutrebinju.com, u okviru koje je bila onlajn prijava, posjetilo 28.244 korisnika iz 43 zemlje, a zabilježeno je 10.109 prijava, što je broj koji je znatno nadmašio planove, očekivanja i projekcije koje su postavljene na samom početku kampanje.

Organizatori dodaju da su kampanju podržale i pojedine javne ličnosti koje su dale doprinos uspjehu njene realizacije, među kojima su glumac Јovan Јovanović, te fudbaleri Nemanja Gudelj, Mijat Gaćinović i Gojko Cimirot.

Posebna zahvalnost ide na adrese hotelijera koji su učešćem omogućili da akcija bude izuzetno uspješna, dodaje se u saopštenju.

Poklon-vaučeri moći će se preuzeti prilikom dolaska u Trebinje u prostorijama Turističkog info-centra u Ulici Јovana Dučića bb uz obavezno posjedovanje ličnog dokumenta.