latinica  ћирилица
03/07/2020 |  11:23 ⇒ 15:11 | Autor: RTRS

Predsjednica Srpske sa predstavnicima partija o Srebrenici i Mostaru

U Banjaluci je u toku sastanak predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović sa predsjednicima političkih partija i šefovima klubova političkih partija zastupljenih u Predstavničkom domu i Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH.
Sastanak predsjednice Srpske sa predstavnicima partija - Foto: RTRS
Sastanak predsjednice Srpske sa predstavnicima partijaFoto: RTRS

Sastanak je posvećen lokalnim izborima u Srebrenici i aktivnostima u vezi sa održavanjem izbora u Mostaru.

Sastanku prisustvuju i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, koji je lider SNSD-a, te predsjednik Narodne skupštine Srpske Nedeljko Čubrilović, koji je i lider DEMOS-a.

Sastanku, između ostalih, prisustvuju šef Kluba poslanika SNSD-a u PD PS BiH Snježana Novaković Bursać, zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda PS BiH Nikola Špirić, predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stavandić, predsjednik NDP-a Dragan Čavić, predsjednik SPS-a Goran Selak, generalni sekretar DNS-a Darko Banjac, potpredsjednik SDS-a Rado Savić i zamjenik predsjednika PDP-a Nenad Vuković.

Predsjednica Srpske izjavila je za Srnu pred početak sastanka da je interes Republike Srpske i svih političkih partija u Srpskoj da udruže snage i racionalno djeluju kada je riječ o lokalnim izborima u Srebrenici i Mostaru.