latinica  ћирилица
03/07/2020 |  17:12 | Autor: RTRS

ЈU Centar za obrazovanje omogućio popust od 30 odsto za "Ponosne kartice 2020 – cijena minus za 3+"

Na sastanku održanom u prostorijama ЈU Centar za obrazovanje odraslih kome su prisustvovali direktor Centra Aleksandar Granulić i predsjednik Upravnog odbora Fondacije "Za život" Dragan Dakić, potpisan je Ugovor o poslovnoj saradnji na realizaciji projekta "Ponosne kartice 2020 – cijena minus za 3+".
Potpisivanje ugovora - Foto: RTRS
Potpisivanje ugovoraFoto: RTRS

Ugovorom je predviđeno da Centar ponosnim porodicama omogući minimalan popust u iznosu od 30 odsto na svoje programe formalnog srednjeg stručnog obrazovanja i prekvalifikacije koji obuhvata spisak od devet zanimanja među kojima su i ona najtraženija na tržištu rada.

Takođe, popust se odnosi na jedanaest zanimanja koja su danas posebno dobro plaćena i izuzetno tražena i to u okviru javno važećih programa osposobljavanja. Potrebno je naglasiti da porodice ostvaruju dodatni popust od 10 odsto za četvrto i svako naredno dijete.

Kako je istakao direktor Centra za obrazovanje odraslih Aleksandar Granulić, to je samo početak buduće saradnje.

- Osluškujući potrebe višečlanih porodica Centar će u narednom periodu, prilagoditi svoje programe kako bi na što adekvatniji način odgovorili tim potrebama - poručio je Granulić.

Dragan Dakić je naglasio da ovim ugovorom Projekat dobija novu dimenziju.

Osim popusta pri kupovini, cilj nam je da ponosne roditelje zaposlimo ako su nezaposleni ili da ih osposobimo za bolje plaćene poslove te im povećamo kupovnu moć, životni standard i mogućnosti - naveo je Dakić.