latinica  ћирилица
15/07/2020 |  13:20 ⇒ 13:26 | Autor: SRNA

Kardiovaskularni centar "Dedinje dva" biće najveći u regionu (FOTO)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi Institut za kardiovaskularne bolesti "Dedinje dva", čiji se završetak predviđa za kraj juna naredne godine, trebalo da bude najveća kardiovaskularna klinika u regionu i među najvećim u Evropi.
Obilazak radova (foto: instagram.com / buducnostsrbijeav) -
Obilazak radova (foto: instagram.com / buducnostsrbijeav)

On je prilikom obilaska gradilišta pohvalio domaćeg izvođača radova "Konkord vest", koji je sve dogovorene poslove do sada izveo prije zadatog roka, poručivši da je to najbolja referenca da dobije nove velike projekte.

- Ovo izgleda velelepno. Borićemo se da sve završimo na vreme, da izgradimo i garažu i heliodrom. Samo za opremu biće uloženo 15 miliona evra, ako ne i 20 - rekao je Vučić i naglasio da je Institut za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" samo tokom pandemije zbrinuo 460 pacijenata sa srčanim udarom.

      View this post on Instagram

"Ovo izgleda velelepno i biće jedna od najvećih kardiovaskularnih bolnica u Evropi. Ovo je važno za podizanje naših ukupnih kapaciteta za celu zemlju. Za manje od godinu dana će sve biti gotovo, idemo i ispred roka, a vrednost opreme je 15 miliona evra. Ovo je fantastičan doprinos napretku srpskog zdravstva. Srećan rad i mnogo uspeha vam želim." - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obilazi radove na izgradnji Instituta za kardiovaskularne bolesti „Dedinje 2“.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jul 15, 2020 at 3:28am PDT