latinica  ћирилица
07/08/2020 |  14:24 ⇒ 14:29 | Autor: SRNA

Okolić posjetio Aerodrom Mahovljani

Zamjenik ministra odbrane u Savjetu ministara Mirko Okolić posjetio je danas Aerodrom Mahovljani u Banjaluci, gdje pripadnici Oružanih snaga BiH obavljaju inženjerijske aktivnosti na uređenju ove lokacije.
Aerodrom Mahovljani - Foto: RTRS
Aerodrom MahovljaniFoto: RTRS

U pratnji Okolića bili su i zamjenik načelnika Zajedničkog štaba Oružanih snaga za resurse general-pukovnik Gojko Knežević i komandant Operativne komande Oružanih snaga general-major Radovan Ilić, saopšteno je iz Ministarstva odbrane u Savjetu ministara.

Komandant lokacije Mahovljani pukovnik Goran Miletić upoznao je Okolića i njegove saradnike o trenutnim aktivnostima i neophodnim resursima za nastavak uređenja lokacije.

Zajedno sa najvišim zvaničnici Ministarstva odbrane i Oružanih snaga BiH, lokaciju je obišao, između ostalih, i direktor preduzeća "Aerodromi Republike Srpske" Milan Račić, koji je izrazio zadovoljstvo saradnjom Ministarstva sa ovim preduzećem.

Okolić, kao i generali Knežević i Ilić, obećali su nastavak podrške i obezbjeđivanje resursa za uređenje lokacije u narednom periodu, navedeno je u saopštenju.