latinica  ћирилица
07/08/2020 |  18:24 ⇒ 19:39 | Autor: RTRS

DNEVNIK 2: Naredne sedmice plan vakcinacije protiv virusa korona

U Dnevniku 2 gledajte:
Dnevnik 2 - Foto: RTRS
Dnevnik 2Foto: RTRS

- 84 novozaražena i 4 smrtna slučaja, današnji je bilans virusa korona u Republici Srpskoj- među preminulim i 35-godišnji muškarac- ministar Alen Šeranić najavio: naredne sedmice plan vakcinacije protiv ovog virusa!

- 25 godina od Petrovačke ceste, jednog od najvećih zločina nad krajiškim Srbima tokom “Oluje”- hrvatski MIG-ovi bombardovali izbjegličku kolonu i ubili 10 civila, među kojima i četvoro djece!

- Beograd hoće stvarni dijalog sa Prištinom, a ne pregovore o međusobnom priznanju, poručio Aleksandar Vučić- u nastavku pregovora Srbija će tražiti formiranje Zajednice srpskih opština na Kosmetu

- Izgradnja prve dionice auto puta od Kuzmina do mosta na Savi u Srbiji teče planiralnom dinamikom- eksproprijacija zemljišta za drugu dionicu kroz Semberiju, od Rače do Bijeljine, skoro privedena kraju!

-"Sačuvajmo rijeke Foče"- u Bukovici kod Foče održan protest Udruženja građana zbog gradnje malih hidroelektrana na tri rijeke Bjelave- zatražili da se obustave radovi i da se vodotokovi vrate u prvobitno stanje!

Dnevnik 2 od 19.30 možete gledati i OVDЈE.