latinica  ћирилица
11/08/2020 |  19:24 ⇒ 20:16 | Autor: RTRS

Rajčević: SNSD spremno dočekuje predstojeće lokalne izbore (VIDEO)

Gradonačelnik Banjaluke i kandidat za tu funkciju na lokalnim izborima Igor Radojičić objavio je odborničku listu kandidata SNSD-a za Skupštinu Banjaluke. Nosilac liste je Srđan Amidžić, aktuelni zamjenik gradonačelnika, po zanimanju doktor ekonomskih nauka i profesor Univerziteta. Na listi se nalaze ugledni banjalučki sportisti i ljekari.
Srđan Rajčević (Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija) -
Srđan Rajčević (Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija)

U Zvorniku je održana sjednica Glavnog izbornog štaba SNSD-a, a osim predstavnika Štaba, prisustvovali su i predstavnici lokalnih uprava iz Izborne jedinice 7.

Glavne teme razgovora bile su aktuelna politička situacija, kadrovska pitanja i očekivanja od predstojećih lokalnih izbora.

Poručeno je da SNSD potpuno spremno dočekuje predstojeće lokalne izbore i da očekuje ubjedljivu pobjedu.

- Uvijek idemo na pobjedu i pobijediće i naš kandidat za gradonačelnika i naša lista će biti ubjedljivo najjača. Zajedno smo kao i uvijek sa svojim koalicionim partnerima, pokazali smo do sad dobre rezultate prilikom i nakon izbora. Mislim da smo svojim radom naše sugrađane ubijedili da je to opcija koju ne treba mijenjati, koju treba poštovati - rekao je Zoran Stevanović, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Zvornik.

Srđan Rajčević, predsjednik Glavnog izbornog štaba SNSD-a ističe da je Izborna jedinica 7 uvijek bila tradicionalno uporište SNSD-a i, kako kaže, nema razloga da tako ne ostane i ovaj put.

On je izrazio nadu da će i nakon ovih lokalnih izbora biti briljantna pobjeda SNSD-a i ostvaren cilj koji je pred partiju i njen Izvršni komitet postavljen, od 80 odsto lokalnih jedinica samouprave.