latinica  ћирилица
14/08/2020 |  12:47 ⇒ 19:37 | Autor: RTRS

Širom Srpske rade se mnogi objekti na dobrobit svih građana (FOTO)

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da se širom Republike Srpske rade mnogi objekti na dobrobit svih njenih građana.
Radovan Višković - Foto: SRNA
Radovan ViškovićFoto: SRNA

Prema njegovim riječima, i oni koji kritikuju vlasti Republike Srpske moraju da priznaju da su od Trebinja do Novog Grada u posljednjih deset i više godina vidljivi pomaci.

- U politici možemo fino pričati, ali jednog dana morate da pokaže šta ste ostavili iza sebe - rekao je Višković novinarima u Trnovu.

On je istakao da današnji sastanak sa načelnicima opština predstavlja redovni sastanak sa načelnicima opština Sarajevsko-romanijske regije koji su iz SNSD-a.

- Približavaju se lokalni izbori i pričaćemo o tome, o investicijama, do sada urađenom, o njihovim planovima za lokalne zajednice iz kojih dolaze - rekao je Višković, koji je potpredsjednik SNSD-a.

U Istočnom Sarajevu održan je sastanak Viškovića sa načelnicima opština Pale Boškom Јugovićem, Trnova Dragomirom Gagovićem, Rogatice Miloradom Јagodićem, Istočnog Novog Sarajeva Ljubišom Ćosićem i načelnikom opštine Han Pijesak Vladom Ostojićem, a sastanku prisustvovuje i poslanik u Narodnoj skupštini Nataša Kulašinac i direktor Bolnice "Srbija" u Istočnom Sarajevu Nebojša Šešlija.

Foto: RTRS

Prethodno je Višković u Trnovu uručio ključeve stambenog objekta sedmočlanoj porodici Stanković, te zajedno sa načelnikom Gagovićem otvorio fiskulturnu salu u Osnovnoj školi "Sveti Sava".

Izvor: RTRS/SRNA