latinica  ћирилица
11/09/2020 |  16:09 | Autor: SRNA

ZUNS: U svim knjižarama "sajamski" popust i do 70 odsto

U svim knjižarama Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva iz Istočnog Sarajeva od 15. do 21. septembra biće odobren poseban "sajamski" popust i do 70 odsto na određena djela.
Zavod za udžbenike i nastavna sredstva (ilustracija RTRS) -
Zavod za udžbenike i nastavna sredstva (ilustracija RTRS)

S obzirom na to da je otkazan Sajam knjige u Banjaluci zbog aktuelne epdemiološke situacije izazvane virusom korona, Zavod je odlučio da zadrži pozitivan duh sajma knjiga kroz akciju "Mini sajam", saopšteno je iz Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva.

Organizatori sajma "Glas Srpske" organizovaće elektronski sajam putem internet portala, a Zavod je odlučio da u svim svojim knjižarama priredi sajamsko sniženje.

- Ukoliko nas je pandemija spriječila da se družimo u Sportskoj dvorani "Borik" i da priuštimo sebi neke naslove lijepe književnosti uz posebne popuste, nije nas spriječila da čitamo i da svim građanima Republike Srpske ponudimo svoja izdanja po posebnim cijenama - navodi se u saopštenju.

Iz Zavoda poručuju da će ovom prilikom svi građani u njihovoj najbližoj knjižari pronaći ono što je bilo planirano za izlaganje na banjalučkom sajmu uz sajamski popust.

U okviru manifestacije, u utorak, 15. septembra, u Andrićgradu biće uručena i treća nagrada konkursa "Zlatna sova" mladom književniku Branku Јovičiću iz Broda.