latinica  ћирилица
20/09/2020 |  18:38 | Autor: SRNA

Radojičić: Na lokalnim izborima okupiti se oko SNSD-a

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Igor Radojičića poručio je da se na narednim lokalnim izborima treba okupiti oko SNSD-a, koji je Banjaluku afirmisao kao glavni grad.
Igor Radojičić na Konvenciji SNSD-a u Banjaluci - Foto: Screenshot
Igor Radojičić na Konvenciji SNSD-a u BanjaluciFoto: Screenshot

- Okupljamo se na novom putu za Republiku Srpsku, za Banjaluku, za sve naše opštine i gradove da izaberemo put razvoja, sabornosti i jedinstva. Okupljanje može da se desi oko najvećeg i najboljeg, to je SNSD - rekao je Radojičić na Konvenciji SNSD-a u Banjaluci.

Radojičić je pozvao članstvo na okupljanje za Republiku Srpsku i njene lokalne zajednice.

- Banjaluka je na dobrom putu i to smatra najveći broj njenih građana. Gledamo šta je najbolje u našem okruženju i želimo da služimo kao primjer svim našim drugim gradovima i opštinama i svim našim kolegama koji su sa nama - rekao je Radojičić.

Prema njegovim riječima, SNSD je za 20 godina transformisao Banjaluku u pravi glavni grad, gdje je urađeno mnogo kada je riječ o kapitalnim investicijama, ali i zapošljavanju.

Radojičić je u obraćanju nabrojao šta je sve urađeno u Banjaluci, što je i vidljivo svima koji tu žive.

- Ciljevi treba da nam budu isto tako ambiciozini, jednocifrena stopa nezaposlenosti uprkos epidemiji te rekordan broj zaposlenih, te riješeni komunalni problemi - rekao je Radojičić.

Na Konvenciji SNSD-a u Parku "Mladen Stojanović" obratili su se lider stranke Milorad Dodik, potpredsjednik Željka Cvijanović, šef Izbornog štaba Srđan Rajčević, te kandidati za gradonačelnike putem onlajn platformi.

Među prisutnima su bili potpredsjednici stranke Nebojša Radmanović, generalni sekretar Luka Petrović i drugi. Prisustvovali su funkcioneri, članovi i simpatizeri ove stranke i brojni gosti..

Obratili su se i najmlađi kandidat SNSD-a za odbornika na izborima Maja Nikolić, koja se za tu poziciju bori u Kostajnici i koja je poručila da mladi treba da ostanu u Srpskoj i bore se za svoju i budućnost Srpske, kao i Luka Cicović, kandidat za odbornika u Skupštini Pale.