latinica  ћирилица
26/09/2020 |  14:20 | Autor: TANЈUG

Perović: Јokić fenomenalan, skidam kapu i njemu i Denveru

Bivši reprezentativac Srbije i košarkaš Partizana Kosta Perović smatra da će predstojeća sezona biti izazovna u svim košarkaškim takmičenjima.
Kosta Perović (foto: VALENTÍ ENRICH) -
Kosta Perović (foto: VALENTÍ ENRICH)

- Teška situacija za bilo kakve procjene, jer nezahvalno je davati predviđanja. Takmičenje bez publike je kao neki trening, a svima je potreban adrenalin da bi igrali bili na najvišem nivou. Biće izazovno ne samo za Partizan i ABA ligu, već i za Evroligu i NBA ligu. Vidjećemo šta će biti sa cijelom situacijom, jer svi vole da igraju pred publikom - rekao je Perović za Tanjug.

U najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu srpski centar Nikola Јokić i Denver vode borbu za veliko finale, a Perović smatra da imaju šansu i za preokret protiv LA Lejkersa.

- Opet situacija 3-1, kao što su bile i prethodne dvije. Lejkersi su preozbiljan tim, ali ako Denver smogne snage može svašta da se desi. Za dosadašnji tok i sve ono što su uradili i Јokić i Denver stvarno skidam kapu. Fenomenalno igra, nevjerovatan je. Samo neka nastavi u tom ritmu. Na putu je da postane jedan od najboljih evropskih igrača svih vremena - zaključio je Perović.