latinica  ћирилица
26/09/2020 |  16:43 ⇒ 20:02 | Autor: SRNA

Špirić: Ujedinjeni do apsolune pobjede u povratničkim opštinama

Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić rekao je da je na sastanku sa kandidatima za načelnike opština Drvar, Glamoč i Bosansko Grahovo na predstojećim lokalnim izborima dogovoreno da Zavičajni socijldemokrati pruže podršku kandidatu SNSD-a za načelnika opštine Drvar Dušici Runić.
Nikola Špirić - Foto: SRNA
Nikola ŠpirićFoto: SRNA

Špirić je naveo da je na sastanku razgovarano o obavezama i izazovima na narednim izborima u novembru, te izrazio uvjerenje da će ova stranka biti apsulutni pobjednik.

- Samo ujedinjeni i naslonjeni na Republiku Srpsku i Srbiju možemo opstati na ovim prostorima. Matica Srbija je u našim opštinama prisutna što dokazuju infrastrukturna ulaganja u naše povratničke opštine - rekao je Špirić za Srnu.

Špirić je istakao da ga posebno raduje što je narod u povratničkim opštinama shvatio da je SNSD najjača politička partija.

Sastanku su prisustvovali načelnici opština Drvar Dušica Runić, Glamoča Nebojša Radivojša, Istočnog Drvara Milka Ivanković, kandidat za načelnika opštine Bosansko Grahovo Uroš Đuran, predsjednik Opštinskog odbora SNSD Drvar Goran Broćeta, te predstavnici aktiva žena i mladih iz Drvara.

Prisustvovali su i srpski ministri u Vladi Livanjskog kantona Vasilija Broćeta i Miloš Bauk, delegati iz reda Srba u Domu naroda Parlamenta FBiH Dragana Damjanović i Aleksandar Štrbac, kao i predsjednik ZSD Mile Marčeta.