latinica  ћирилица
28/09/2020 |  17:42 | Autor: SRNA

Mišić: Posjeta Tegeltije - dokaz dobre saradnje i velike podrške

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Modriča Јovan Mišić rekao je da je posjeta člana Izvršnog komiteta SNSD-a Zorana Tegeltije, koji je predsjedavajući Savjeta ministara, dokaz da će i SNSD i Mara Milošević, kao budući načelnik ove opštine, imati dobru saradnju kako sa republičkim vlastima, tako i sa Savjetom ministara, koji će biti na raspolaganju i značiti veliku pomoć.
Tegeltija u Modriči - Foto: RTRS
Tegeltija u ModričiFoto: RTRS

Mišić je zahvalio Tegeltiji, koji je koji je predsjedavajući Savjeta ministara, što je posjetio Opštinsku organizaciju SNSD-a Modriča, gdje su ga upoznali o trenutnoj situaciji u ovoj stranci i odborničkoj listi, o tome šta je do sada urađeno, a šta je planirano da bude urađeno u narednom periodu do kampanje, kao i kako će ona biti vođena.

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Modriča Mara Milošević rekla je da je Tegeltija neko ko je dokazao da zna kako se pobjeđuje i ko im daje ogromnu podršku.

- To je i čovjek koji obavlja jednu od najodgovornijih političkih funkcija i ima veliko političko iskustvo. Njegova podrška nam mnogo znači. Ono što smo danas razgovarali neće biti samo dio naše predizborne kampanje, nego i garancija razvoja opštine Modriča u naredne četiri godine - rekla je Miloševićeva novinarima u Modriči.

Miloševićeva je rekla da je Tegeltija dugogodišnji prijatelj opštine Modriča, što je današnjom posjetom i potvrdio.

Ona je rekla da je sa Tegeltijom razgovarano o brojnim temama, između ostalog i o predizbornoj kampanji koja će, ocijenila je Miloševićeva, biti pobjednička u opštini Modriča, kao i uvijek.

Miloševićeva je rekla da je njen plan da Modriča uđe u novu fazu razvoja, da se zadrže postojeća i otvaraju nova radna mjesta, te da se razvijaju kultura, sport i obrazovanje.