latinica  ћирилица
30/09/2020 |  14:59 | Autor: RTRS

Јović prelazi u Mančester Јunajted?

Iako je do kraja prelaznog roka ostalo još pet dana, potencijalni transfer napadača Real Madrida Luke Јovića i dalje je glavna tema u Španiji.

Superkup Nemačke igra se večeras (20.30) u Minhenu između Bajerna i Dortmunda, dvije ekipe koje su za vikend doživjele poraze u Bundesligi.

Prema pisanju medija na Ostrvu, 23-godišnji reprezentativac Srbije izrazio je želju da pređe u Mančester Јunajted na jednogodišnju pozajmicu, što je njegov agent predočio čelnicima Kraljevića.

Navedeno je da će šampion La lige definitivnu odluku donijeti u četvrtak. Francuski stručnjak na klupi Reala vjeruje da je Јović budućnost kluba, ali nije isključio mogućnost odlaska na pozajmicu do kraja prelaznog roka.

Podsjetimo, Milan i Roma su takođe zainteresovaniza nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde i Ajntrahta, ali je Luka za sada pred vratima Old Traforda.

Ukoliko dođe do transfera, Јović bi u nastavku sezone zaigrao u tandemu sa nekadašnjim saigračem iz reprezentacije Srbije Nemanjom Matićem, koji se nedavno oprostio od dresa Orlova.

Izvor: Srbija danas