latinica  ћирилица
26/10/2020 |  15:33 ⇒ 20:18 | Autor: RTRS

Predsjednica Srpske ugostila članove basket reprezentacije Srbije (VIDEO)

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović ugostila je danas u Palati Republike članove reprezentacije Srbije u basketu "tri na tri".
Cvijanović sa košarkašima - Foto: RTRS
Cvijanović sa košarkašimaFoto: RTRS

U razgovoru sa reprezentativcima Srbije, svjetskim šampionima, predsjednica Cvijanović je istakla da brojni ljubitelji košarke u Republici Srpskoj sa velikom pažnjom prate njihove nastupe i sportska dostignuća i da se ovdašnji navijači raduju svakom uspjehu sportista iz Srbije.

      Pogledajte ovu objavu u aplikaciji Instagram

Sport je oduvijek davao posebnu notu našem zajedništvu. Zna se - kada igra reprezentacija Srbije, u bilo kojem sportu, u Republici Srpskoj je nacionalni praznik. Zadovoljstvo mi je što sam danas imala priliku da u Palati predsjednika Republike Srpske ugostim reprezentativce Srbije u basketu "tri na tri". Mladi, vedri, optimistični i uspješni. Šampioni na terenu i van njega!

Objava koju deli Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic) dana 26. Okt 2020. u 7:15 PDT

 

Predsjednica Cvijanović je naglasila da je u Republici Srpskoj sport veoma cijenjen i usko vezan za sport u Srbiji,  te da mnogi sportisti iz Srpske nastupaju za reprezentativne selekcije i klubove Srbije.

Predsjednica Republike čestitala je reprezentativcima Srbije velike uspjehe koje postižu na evropskim i svjetskim takmičenjima i poželjela još mnogo pobjeda, kako na sportskom terenu, tako i u životu.