latinica  ћирилица
21/11/2020 |  13:00 ⇒ 15:19 | Autor: Agencije

Đoković: Tim je kompletan, gledao sam njegov meč sa Rafom

Novak Đoković kaže da je Dominik Tim kompletan igrač i da očekuje neizvjestan meč u polufinalu ATP završnog turnira u Londonu.

Đoković je sa 6:3, 7:6 (7-4) pobijedio Aleksandera Zvereva i plasirao se dalje, a polufinalni meč na programu je u subotu od 15.00.

- Dominik je Gren slem šampion i dosta je napredovao u igri na brzoj podlozi, iako je specijalista za šljaku. Dosta brže igra, sada igra napadački tenis i posjeduje kompletnu igru, snalazi se i na mreži, može da pogodi bilo koji ugao servisom. Gledao sam njegov meč sa Nadalom, odigrao je fantastično ovdje. Imali smo maratonski meč prošle godine, nadam se da će biti lijep meč i sada, samo sa drugačijim ishodom - kaže misleći na prošlogodišnji poraz od Tima u grupi u taj brejku trećeg seta.

Novak je poručio da se dobro oseća.

- Da, zadovoljan sam kako sam održao koncentraciju do kraja meča jer sam u prošlom meču imao pad od dvadesetak minuta. Medvedev i Zverev imaju sličnu igru, dosta sam čvršće sada odigrao. U drugom setu je on imao šanse, pa ja, a u taj brejku sam pročitao nekoliko njegovih snažnih servisa i na kraju sam odigrao taj pasing na 4-3, to je bilo presudno - zaključuje Đoković.

Izvor: Sport Klub